11 november 2015

Intensive:
De Wet der Resonantie
met Edith Hagenaar

Ben jij er klaar voor om een diepgaande, blijvende shift te maken, om je zelf-sabotage te discontueren, om je angsten en blokkades te overkomen en je problemen op te lossen?

In deze intensive gaan we in een kleine groep aan de slag met de Wet der Resonantie, en verhogen we jouw persoonlijke resonantie op één of meerdere onderwerp. Na een korte inleiding gaan we direct aan de slag met jouw thema, want veranderen doe je door het toe te passen, niet door alleen te luisteren. Via gerichte, effectieve oefeningen gaan we aan de slag met jouw persoonlijke vraagstuk(ken) en ben je in staat om verregaande, duurzame transformaties te bewerkstelligen.

In het tweede deel van de dag werken we met de individuele thema's, en door toe te schouwen hoe anderen een grote beweging maken op hun thema wordt ook voor jou hetzelfde thema in energie verhoogt. Ook jouw thema komt aan bod, en Edith zal met haar feilloze intuïtie snel en helder tot de kern van het probleem in jouw vraagstuk komen, om je vervolgens te begeleiden in het ombuigen van de ontblote negatieve, blokkerende energieën (angst, onzekerheid, verdriet, woede, enz) naar positieve, bekrachtigende en scheppende energieën.

Tijdens deze dag leer je niet alleen hoe je de machtige schepper van je eigen leven kunt worden, je voelt en ervaart wat het is om een Bewuste Creator te zijn. Je leert om goed te doen, om een fijn en vervuld leven te hebben, om de dingen te bereiken waar je naar streeft. Om je dromen te laten uitkomen, om jezelf te verbeteren, om te groeien. Om je problemen op te lossen, je negatieve relaties om te vormen tot positieve, liefdevolle relaties en om jezelf te helen. En dat is nog niet eens het belangrijkst – in deze workshop leer je het meest essentiële onderdeel van het leven van een mens: gelukkig zijn.

Met de tomeloze energie, wijze inzichten, boeiende en soms emotionele anecdotes uit haar leven en haar sprankelende aanwezigheid brengt Edith niet alleen haar kennis en wijsheid over – ze brengt je naar een nieuw niveau. Aan het eind van deze dag loop je als een ander mens de zaal uit: je punt van aantrekking is verschoven, je energie is verhoogd, je voelt je krachtig, machtig en gelukkig. En belangrijker: je weet hoe je ook in je eentje altijd weer naar die staat kunt terugkeren.
Meer over Edith Hagenaar op http://www.edithhagenaar.nl

Waar: Brasschaat
Tijdstip: 10:00 - 17:00
Deuren open: 09:40
Investering: € 199,00 (incl. lunch, koffie/thee, workshopmaterialen, boekenpakket en cadeautje)
Meer informatie en direct aanmelden: http://www.sunshineforthesoul.com/cursus-workshop/intensive-wet-der-resonantie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.